AUTORSKA PRAVA

VILLA CASTA DIVA polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetske stranice smatra se kršenjem autorskih prava internetske stranice VILLA CASTA DIVA i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetske stranice VILLA CASTA DIVA bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

LICENCA

Ako nije drugačije navedeno, VILLA CASTA DIVA koji se vodi rezultatima i / ili njegovi davatelji licenci posjeduju prava intelektualnog vlasništva na svim materijalima na {{ app.request.getHost() }}. Sva prava intelektualnog vlasništva su zadržana. Ovom pristupu možete pristupiti s {{ app.request.getHost() }} radi vlastite osobne uporabe podložne ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smijete:

 • Objavljivati materijal s VILLA CASTA DIVA
 • Prodavati, iznajmljivati ili podlicencirati materijal s VILLA CASTA DIVA
 • Reproducirati, duplicirati ili kopirati materijal s VILLA CASTA DIVA
 • Redistribuirati sadržaj s VILLA CASTA DIVA

Ovaj Sporazum započinje datumom ovog Ugovora.

Dijelovi ove web stranice pružaju korisnicima mogućnost postavljanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim dijelovima web mjesta. VILLA CASTA DIVA ne filtrira, ne objavljuje niti pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web mjestu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja tvrtke VILLA CASTA DIVA, njenih agenata i / ili podružnica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri u kojoj je dopušteno važećim zakonima, VILLA CASTA DIVA ne snosi odgovornost za komentare niti za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove nastale i / ili pretrpljeni kao rezultat bilo koje uporabe i / ili knjiženja i / ili izgleda komentara na ovoj web stranici.

VILLA CASTA DIVA zadržava pravo nadzirati sve komentare i uklanjati komentare koji se mogu smatrati neprimjerenim, uvredljivim ili uzrokovati kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Vi jamčite i izjavljujete da:

 • Imate pravo komentare objavljivati ​​na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;
 • komentari ne zadiru ni u kakvo pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
 • Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti
 • Komentari se neće koristiti za privlačenje ili promociju poslovnih ili prilagođenih ili prikazivanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovim putem dajete VILLA CASTA DIVA neekskluzivne licence za upotrebu, reprodukciju, uređivanje i ovlaštenje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju sve vaše komentare u bilo kojem obliku i u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.

HIPERVEZU NA NAŠ SADRŽAJ

Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

 • Vladine agencije;
 • Tražilice;
 • Novinske organizacije;
 • Distributeri internetskih imenika mogu se povezati s našom web stranicom na isti način kao što hipervezuju na web stranice ostalih navedenih poduzeća;
 • Akreditirana poduzeća na cijelom sustavu, osim traženja neprofitnih organizacija, trgovačkih centara za dobrotvorne organizacije i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koja možda ne hipervezuju na našu web stranicu.

Te se organizacije mogu povezivati ​​s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim podacima na web mjestu sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja je povezuje i njenih proizvoda i / ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Možda ćemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za vezu od sljedećih vrsta organizacija:

 • opće poznati izvori potrošačkih i / ili poslovnih informacija;
 • udruge ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
 • mrežni direktori distributeri;
 • internet portali
 • računovodstvene, pravne i konzultantske tvrtke;
 • obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje od tih organizacija ako odlučimo da: (a) veza nas ne bi učinila nepovoljnijim prema nama samima ili prema našim akreditiranim tvrtkama; (b) organizacija nema nikakvih negativnih zapisa kod nas; (c) korist koju nam je vidljivost hiperveze nadoknađuje odsutnost VILLA CASTA DIVA; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o resursima.

Te se organizacije mogu povezivati ​​s našom početnom stranicom sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja je povezuje i njenih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja ga povezuje.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u prethodnom stavku i želite se povezati s našom web stranicom, morate nas obavijestiti slanjem e-maila na <a href="#" class="cryptedmail" data-name="{{ companyEmail }}" data-domain="{{ companyDomain }}" data-tld="{{ companyExtension }}" onclick="window.location.href = 'mailto:' + this.dataset.name + '@' + this.dataset.domain + '.' + this.dataset.tld; return false;"></a>. Unesite svoje ime, ime organizacije, kontaktne podatke kao i URL svoje web stranice, popis svih URL-ova s kojih namjeravate povezati našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web lokaciji na koje želite veza. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Odobrene organizacije mogu se hipervezati na našu web stranicu na sljedeći način:

 • Korištenjem našeg korporacijskog imena;
 • Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa koji je povezan;
 • Korištenjem bilo kojeg drugog opisa naše web stranice koji je povezan s time ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na stranicama stranke koja ga povezuje.

iFRAMES

Bez prethodnog odobrenja i pismenog odobrenja ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

SADRŽAJNA ODGOVORNOST

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav sadržaj koji se pojavi na vašoj web stranici. Slažete se da ćete nas zaštititi i braniti od svih tvrdnji koje se pojavljuju na vašoj web stranici. Nijedna veza ne smije se pojaviti na bilo kojoj web stranici koja se može tumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugo kršenje bilo kojih prava trećih strana.

PRIDRŽAVANJE PRAVA

Pridržavamo pravo zahtijevati uklanjanje svih veza ili bilo kojih određenih veza na našoj web stranici. Prihvaćate odmah na zahtjev ukloniti sve veze na našu web stranicu. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i pravila u bilo kojem trenutku. Stalnim povezivanjem na našu web stranicu, prihvaćate da se obvezujete i slijedite ove povezne uvjete i odredbe.

UKLANJANJE VEZA S NAŠE WEB STRANICE

Ako na bilo kojoj web stranici pronađete bilo koji link koji je uvredljiv iz bilo kojeg razloga, slobodni ste u bilo kojem trenutku kontaktirati nas. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obavezni na to ili tako odgovoriti.

Ne jamčimo da su podaci na ovoj web stranici točni, ne jamčimo za njihovu cjelovitost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da će se materijali na web mjestu ažurirati.

ODRICANJE

U najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom isključujemo sva zastupstva, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i upotrebu ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobne ozljede;
 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno predstavljanje;
 • ograničite bilo koju od naših ili vaših obveza na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom;
 • isključite sve naše ili vaše obveze koje prema primjenjivom zakonu ne mogu biti isključene.

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđene u ovom odjeljku i svuda u ovom odricanju odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) upravljaju svima obveze koje proizlaze iz odricanja od odgovornosti, uključujući obveze proizašle iz ugovora, u slučaju odštete i zbog povrede zakonom propisane dužnosti.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web mjestu pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

VILLA CASTA DIVA sadržava linkove na web stranice izvan vlastite internetske stranice. VILLA CASTA DIVA linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan ove internetske stranice.

SLIKE I OPISI:

Slike i opisi proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici web trgovine {{ app.request.getHost() }} nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave!